Lördag !

Sandviken till 1.65 satt fint ikväll !

Dags för tipslördag nu och här ger jag er de matcher som jag anser är av spelvärde denna dag :

Dagens säkra matcher :

Bolton-Chelsea 2:a till 1.45 (Unibet)

Hamburg-Borrusia Mönchengladbach 1:a till 1.37 (Unibet)



Dagens Drag

Real Madrid-Getafe , Bortalaget att få flest varningar 1.62 (Unibet)

Fulham-Liverpool 2:a till 1.90 (Unibet)


Dagens Avslag

Atlethic Bilbao-Atletico Madrid , Jag avstår !

Lycka till med alla tips :)

/Jensa


Fredag och Bandypremiär

Först och främst grattis till er som ryggade HCP på Inter till 2.40 igår. Det sjuka är att man leder med 4-0 i halvtid, efter en liten show av "Super Mario Balotelli" för att sedan tappa in 3 mål i andra halvlek och låta Palermo komma in i matchen igen . Men Inter är Inter och trots att Etoo och Balotelli utgick hindrades dem inte från att göra 5-3 genom Milito och säkra spelet och poletterna kunde trilla in fint.

Smått osannolikt var det inatt faktiskt när jag och mina 2 polare hade lirat Washington Hcp borta mot Atlanta.
Ledning med 3-0 inför tredje. Man tappar in 2 puckar , Atlanta tar ut målvakten , Wahington gör mål , 4-2 med 50 sek kvar .Nu ska dem väl ändå inte reducera tänker vi , jodå när klockan precis slår 20.00 och"hesa fredrik" tjuter så gör dem mål . Grön lampa lyser bakom (ska väl vara slut då ? ) . Nej då domaren godkänner och vi går tomhänta från den drabbningen , Suck ja . Annars är Ovechkin ganska bra ;) eller vad säger ni ? .
Bäckströms passningar och Ovechkins förmåga att avgöra matcher kommer bära Washington långt i Stanley Cup slutspelet i vår, Var så säkra !

Ikväll börjar Elitserien i bandy och det är ett klassikermöte mellan Sandviken och Edsyn som äger rum i Sandvikens inomhushall. SAIK har ett intressant lag i år som jag tror kan gå väldigt långt . Ikväll möter man alltså ett Edsbyn som är smått försvagat då man tappat världens bäste ? Per Hellmyrs och dessutom Per Thörnberg.


Så jag tror Edsbyn får bekänna färg ikväll och oddset på en 1:a på Sandviken till 1.65 på Unibet får ses med god segerchans och vi spelare kan få en liten fin summa till helgen som stundar.
Matchen ser ni på Tv4 Sport med start 19.10. Det får bli dagens spel .




För er som föredrar hockey så visar Viasat Hockey matchen mellan Troja Ljungby-Leksand ikväll kl 19.00 dessutom.Där vill jag inte tippa något utan nöjer mig med att säga att det känns som att Leksand kommer höja sig några nivåer nu om dem inte vill halka neråt i tabellen.

För alla fotbollsgalningar finns det en sevärd match mellan Borussia Dortmund-Hertha Berlin med start 20.30 på Eurosport. Ska Dortmund med sina fanatiska hemmafans bärga en seger eller ska Hertha bryta en otroligt negativ trend.Har för mig att dem x:a senast mot Wolfsburg så kanske fått lite självförtroende nu. Sist är dem iallafall!  Ett överspel ? , Bestäm själva !

Imorn har vi en fullmatad Lördag :) , Laget i mitt hjärta kliver in På Emirates kl kvart i två imorgon för att försöka kriga till sig någon poäng , Det lär bli stentufft !

Förhoppningsvis tillbaka igen imorgon , hoppas ni får en fantastisk kväll :)

Ha det bra / Jensa


Torsdagens Drag !

Tillbaka igen :)

Ikväll riktar vi blickarna mot San Siro där Inter tar emot formstarka Palermo med ett bra manskap att tillgå.
Sneijder är visserligen borta pga skada men det här vinner Inter.

Spel ikväll: Inter-Palermo HCP 1 till oddset 2.40 på Nordicbet. (Inter vinner med minst 2 mål)

Inget speciellt som hänt i veckan annars , gjorde en bra Nhl rek inatt annars har det varit stiltje med spelandet faktiskt och varit mycket jobb och så. Till helgen vankas det mycket roliga matcher och jag ska se till att ge er de bästa dragen !

Tills dess ha det bra och lycka till ! / Jensa




Summering av Helgen och lite andra tankar

Igår sprack min fina svit på spelen efter en lång rad av olika vinstspel.
Den lär ju göra det någongång.

Elfsborg tappa in kvitteringen i 93 och City tappa en 2 målsledning , så kan det gå !

Tottenham förlorade hemma mot Englands tråkigaste lag (Stoke), i den kategorin ingår också  Bolton och Burnley och en rad Championship lag. Den fotbollen som de praktiserar kan man oftast inte kalla fotboll ,usch.

Barca visade att svackan på 2 matcher var väldigt temporär bara  , och krossade Zaragoza md 6-1. Keita gör 3 mål , Zlatan bombar , bombar ja BOMBAR in 2-0 med ett galet hästskott , det som fascinerade mig den här gången är hans relativt korta ansats.Att få sånt tryck i skottet är galet bra ! Barca är för bra ibland. Nog om det.

West Ham-Arsenal såg jag inte så mycket av , dock 30 min kanske och lite av slutet men känns otroligt klantigt att tappa en 2-0 ledning som Arsenal gör i det här fallet . Inte mig emot dock :)
City gjorde samma misstag och torska till det mot Fulham . ¨Det är det som skiljer dessa lag mot Chelsea och United. De 2 lagen gör inte såna här tapp särskilt ofta medan Liverpool,Arsenal och City kommer spela alldeles för mycket oavgjort för att i slutändan vara med i titelracet. Det blir Chelsea eller United. Ingen skräll direkt men konstaterar det bara så ni vet vart jag står :)

Ska inte uppehålla er mer nu med mitt tjat utan ska ägna mig åt lite annat.
I spelväg finns det inte så mycket intressant idag utan tiden får utvisa om jag lägger något spel till er lite senare.

Ha det så bra / Jensa

Söndag !

En skön fotbollssöndag framför oss idag med många fina och intressanta matcher att skåda framör tvn idag :)

Jag har en fin dubbel som jag tycker ni ska spela på sv.spel.

Elfsborg-Häcken 1.50 Sv.spel

Man City-Fulham 1.45 Sv.spel

Den ger 2.17 ggr pengarna där och klart spelvärt tycker jag att antingen bara köra den med lite högre insats eller krydda era andra matcher med dessa två.

Hoppas på lycka / Jensa


Friday night

Brist på tid just nu faktiskt men här har vi ett bra spel :


Brommapojkarna-IFK Göteborg 2 till 1.60 på Svenska Spel. Spelstopp 18.55 så skynda !

Kan inte utlova några drag imorgon tyvärr men kanske :) I sådana fall blir det framåt kvällen så håll utkik då för eventuell "guldinfo" ;)

Annars får jag önska er alla en trevlig helg / Jensa


Tors kväll

Det går verkligen bra just nu och ska försöka hålla uppe formen :)

Idag har jag inte haft någon tid att skriva något vettigt så det får bli nya drag då !

Ni som inte kan hålla er kan ju alltid livebetta på Uefacupen ikväll :)

/ Jensa

Onsdag :)

Grattis till er som ryggade överspelet igår . Vet inte riktigt hur många vinstspel jag har i följd nu men många är det !

Ikväll så hittar vi dagens spel i matchen mellan Växjö Lakers-Västerås i hockeyallsvenskan ,

Vi lirar den raka ettan till oddset 1.75 på Unibet !

Champions league ikväll igen och roliga matcher att vänta. Hoppas på utdelning och underhållning ikväll!

Hörs / Jensa


Champions League Tisdag

Idag hittar vi dagens spel i matchen mellan Stuttgart och Sevilla där jag tror på en målrik tillställning , eller iallafall åtminstone 3 mål .

Båda lagen är oftast målglada och ett Stuttgart med så dålig form som dem har för tillfället så kan nog Sevilla straffa dem riktigt hårt om de har en bra dag.Det och i åtanke att tyskarna kommer anfalla hårt inför hemmafansen gör att jag tror på det här .

Så dagens spel : Stuttgart-Sevilla Över 2.5 mål till 1.90 på Unibet .

Ha en bra kväll / Jensa

Mycket jubel att vänta ikväll ?


tja alla glada

1.70 på Fulham , Grattis till er som tog del ! , Förresten finns det någon av mina läsare som fått en så kallad "tv-spels skada". Jag har fruktansvärt ont i knäna efter en natt av lirande , Är det bara jag som får det eller ? , sjukt :) , Champions League idag :D . Återkommer med drag , Ciao / Jensa

Måndag och träffprocenten blir allt bättre.

2 nya vinstspel igår med Fantasy matchen mellan City-Wolfsburg (läs föregående inlägg för info ) , och raka ettan på Norrköping mot Jönköping Södra. Lite småkul att Åtvidaberg och Mjällby gått till allsvenskan. Det finns folk med fotbollshjärta i dessa klubbar kan jag säga. Måste framhålla mitt lag Tottenham också , underbar inledning på säsongen ! ,Storlagen vacklar i premier league , men med det manskapet som tex Liverpool ställde upp med på Stadium Of Light kan man glömma ligatitel och allt vad det heter.Torres och Gerrard är för viktiga i det laget för att kunna gå sönder någonting överhuvudtaget.Chelsea tappade en ledning , hmm , när kan det ha hänt senast ?.

Lite besviken blev jag på Valencia-Barcelona , var en lite seg tillställning trots heta målchanser.
Zlatan bidrog väl till att sänka nivån i den matchen från mina ögon sett också när han får sitta på bänken hela matchen.

Idag så har jag ett tips till kvällen och det är matchen mellan Fulham och Hull på Craven Cottage i London.
Fulham helt okej hemma men har haft 2 svåra matcher på hemmaplan och jag har för mig att dem förlorat 2 och vunnit en hemma så här långt . , (rätta mig om jag har fel). Iaf så tror jag på en etta i den här matchen till oddset 1.70 på Unibet. Matchen sänds på C+ kl 20.45 lr 21.00 , något av det iaf.

Så mitt spel idag : Fulham-Hull 1 till 1.70 på Unibet !

Tills dess Ha det så bra / Jensa


Söndag och Fanatsy!

Helt okej igår , det var bara Brighton som inte höll , Aik och Anderlecht de 2 säkra vann båda med 1-0 respektive 2-0.Twente avgjorde i 90:e genom den specielle målskytten N´Kufo så det draget gick in.

Idag har jag ett hett tips och det är en så kallad Fantasy Match på Unibet där dem har placerat Wolfsburg mot Manchester City där tror jag 1.60 på Wolfsburg är spelvärt.Man möter Mönchengladbach hemma och är storfavoriter och mycket mål är att vänta och City möter Wigan borta , Målsnålt där ?

Fantasy matchens resultat beror alltså på hur många mål vardera lag gör och där tror jag Wolfsburg gör flest. 1.60 på det !

Spelar också Norrköping hemma mot Jönköping Södra till 1.67 , Viktiga poäng på spel på Idrottsparken !

Ha en bra kväll / Jensa


Lördag !

Bloggen går storstilat , 7-3 till Redhawks igår och 1.95 på överspelet 5.5 satt !

Lördag idag och riktigt fin fotboll att se fram emot :)

Mina drag för idag får bli dessa :

Dagens Säkra :

Aik-Gefle 1 till 1.35 på Betway

Anderlecht-Charleroi 1 till 1.29 på Bet365

Dagens Drag

Tranmere-Brighton 2 till 2.50 på Betsson

Twente-Az Alkmaar 1 till 1.95 på Betsafe

Dagens Avslag

Sunderland-Liverpool , Avstå !!

Hoppas på en fin dag :) / Jensa

 

 


Inför helgen med Jens Eklund

Över 5.5 mål i Malmö-Almtuna till oddset 1.95 på Unibet .

För er som gillar Idol och tror att ni kan något om det så surfa in på www.unibet.se och kika in oddsen. Kan vara trevligt med ett bet där.

I helgen drar äntligen de europeiska ligorna igång igen och vi har mycket roliga matcher att se fram emot:)

Valencia-Barcelona är största höjdpunkten tycker jag.

Igår satt Powerplay 8 rätt för min egen del och en kompis. Att rekomendera :)

Vem som blir Sveriges nya förbundskapten ? Inte Svennis iallafall.

Trevlig helg gott folk / Jensa




Fredag :)

Vinstspelen på Tipsomat kommer på löpande band för tillfället och bara att ta del för er som vill ha lite extra cash :)

Igår var det alltså Linköping som tog en trygg 3-0 seger hemma i Cloetta Center. Jag tackade och tog emot , gjorde ni ?

Uppdatering senare / Jensa


BANKA

Grattis till er som tog del av ytterligare ett vinstspel igår !

Ikväll bankar vi Linköping hemma mot Brynäs till oddset 1.70 på Betsafe .

/ Jensa


Onsdag och Portugal får en behaglig resa ikväll

Tjena ! Tillbaka idag med ett fint drag och ni får inte missa det vågar jag nästan säga till 100% :)

Portugal möter idag Malta på hemmaplan och några tecken på nervositet tror jag inte kommer hinna infinna sig för första målet kommer innan 10:e minuten och matchen kommer sluta med 5,6-0 seger tror jag så därför spelar ni på oddset 1.65 på över 3.5 mål i matchen på Unibet. Och om det nu inte skulle gå in så är det ju möjligt att det blir pyttespännande för Sveriges överlevnad i gruppen och för Vm 2010, men som sagt det kommer inte hända.Imorgon utlovar jag en fin match också !

Matchen sänds i Viasat Fotboll med start av sändning kl 20.40 och matchstart kl 20.45.

Tills dess , ha det gott / Jensa


Tisdag kväll

Ledsen för ett så sent blogginlägg men hade kollat fel på när den match jag utlovat en bra rek på skulle spelas och den spelas på Torsdag och inget annat , Då blir det åka av !

Ikväll fanns det inte mycket till spelvärde någonstans så blev inget idag .

Imorgon utlovar jag iallafall nya drag !

Checka bloggen då ! / Jensa

Grattis

Udda spelet i Giffarna-Väsby gick in , (1-2). 1.90 satt klockrent !

Nya tag imorgon ! Hörs då / Jensa


Måndag och Superettan !

Måndag idag och man kan inte säga annat än att gårdagen var lyckad.Brage vann och tipsen gick in fint :)

Ny kula idag och vi riktar blickarna mot Medelpad och Sundsvall.Norrlänningarna möter idag Väsby United och jag har hittat ett odds som jag anser är av värde.Annars kan måndagar vara allt bra tråkiga .

Nu tycker ni nog jag går mycket på chans men jag tror det finns ett bra värde i det.

1.90 på att antal mål i matchen är ett udda tal. Taget !

Matchen får alltså sluta 1-0,3-0,2-1 osv men inte 2-0,0-0,1-1. osv .

Tror på Udda alltså , Unibet 1.90 !

Matchen ser ni på Tv4 Sport kl 19.15 ikväll.

Hörs / Jensa

Gif Sundsvall-Väsby ikväll 19.15


Tipsomat går som tåget

Vasalund 3.25 och Sleipner 1.50 idag ! Grattis till er som tog del .

/ Jensa

Söndag och Svensk fotboll på listan.

Vill inte ens prata om Danmark-Sverige, usch !

Idag har jag hittat en bra match i division 1 södra mellan Sleipner och Motala.
Spela ettan till 1.50 hos Bet 365 .Matchen börjar kl 17.00

Tror Brage får det tufft idag och avstår helt den matchen.Syrianska Kerburan kommer stärkta efter seger mot Degerfors senast dessutom.Matchen är kl 16 på Domarvsvallen.

Dagens chans får bli matchen i superettan mellan Vasalund och Mjällby till oddset 3.25 hos Ladbrokes. Den matchen börjar kl 16.00.

Med förhoppning om en bra dag / Jensa .


Danmark-Sverige 20.00 Parken Köpenhamn IKVÄLL

Så är det då dags för kvalrysaren mot Danmark.
Otroligt svårt med den här matchen på alla plan.
Jag tror iallafall inte Sverige förlorar ikväll , oddset 1.48 på x2 hos Betsafe får bli huvuddrag ikväll.

Oddset 15 ggr pengarna också hos Betsafe på att en dansk supporter springer in på planen ikväll kan vara värt en slant kanske. Finns säkert någon lustigkurre som vill upprepa samma sak som hände förra matchen på Parken lagen emellan :) haha.

Egentligen är det inte värt att tippa på den här matchen för när Sverige spelar så biter man på naglarna och jublar oavsett så det får bli upp till er om ni tar del av det jag skrev ovan :)

Nu kör vi ! Hoppas på en trevlig kväll / Jensa




Karlskrona !

Vinner och visar att 1.30 satt på sin plats !

Godnatt :)

zzzzz

För dem som inte förstår ironin längst ner i föregående inlägg ..

Ni kanske vill jag ska skriva , här sitter jag med en kopp te och försöker hittta lite inre ro för matteprovet imorgon. Känns inte som den sortens blogg, vad vet jag ? Kul att folk hakar upp sig iallafall , det visar att att ni bryr er ;)

Fredag ,myror i skallen och hjärnkoll.

Linköping krossade Frölunda med 5-1. 2 ggr pengarna det tackar vi för !

Överspelet i Falkenberg-Landskrona gick också in !

Grattis till er som ryggade igår med andra ord :)

Idag är det Fredag och vart den här dagen bär av vet jag icke. Imorgon är det som sagt dags för rysaren Danmark-Sverige och jag får myror i skallen när jag tänker på det.
Så mycket står på spel under dem 90 minuterna ! Parken kommer koka !

Aja nog om det för ett tag. Har i skrivande stund hittat en riktigt fin etta ikväll.Det gäller divison 1 hockey och det är en BANK som vete duga . Karlskrona-Mörrum 1 till 1.30 på Svenska Spel ikväll. Oddset är ju inte något speciellt men för er som vågar satsa så ta denna match isåfall eller för låg insats så kan jag rekommendera Aik-Bofors 1 och Jyp-Saipa 1 ikväll också och då lär oddset landa runt 2-3 ggr pengarna men huvuddraget ikväll är Karlskrona hemma i Telenor Arena, stämningen kommer kvara magisk som alltid och Mörrum spelarna kommer inte ha en suck !

Ha en så trevlig Fredag nu så hörs vi av. Glöm inte köpa bearniésås tills ikväll !

/ Jensa

 


10.49

Suck för att det inte är någon ordentlig ligafotboll nu i veckan.
Man får se framemot lördagens möte , Danmark-Sverige.
Vilken jävla rysare rent ut sagt !

Hjärtat säger Sverige men hjärnan säger något annat , jag vet inte varför , det stör mig verkligen..

Apropå på matchen så ska Tony Gustafsson , bajens förra tränare vara expertkommentator. Han känns i mina ögon lika b som typ Martin Åslund när han kommenterar Seria A fotboll på 9:an.
Tycker han fick oförtjänt mycket bra kritik senast han var.
Kanske vässar sig , vad vet jag ...

Hmm ikväll är väl det enda som lockar någorlunda möjligtvis elitserien i hockey. Som liten var jag ett stort fan av Leksand och älskade allt som hade med hockey att göra men jag har blivit sämre och sämre på att följa laget och matcher på tv. Årets överraskning i år kommer bli Djurgården helt klart tror jag. Väldigt intressant trupp med många unga killar som är väldigt lovande.Många hemmasegrar på Hovet/Globen att vänta tror jag.

Om jag ska ge något speltips ikväll så får det bli Linköping hemma mot Frölunda.
Tror det är en bra etta till strax över 2ggr pengarna på de flesta bolagen.

Slå er ner i soffan med Chips och öl/cola och zappa in C+ sport 1 kl 19.00 ikväll och se matchen.

För er som vill titta fotboll trots det dåliga utbudet får titta på tv4 sport kl 19.15 där dem sänder Falkenberg-Landskrona tror jag. Ett överspel där är att rekommendera !

Tills dess ha det så bra / Jensa / tipsomat.blogg.se

Får Linköping jubla ikväll ?





3 heta just nu !

Fifa 10 , Äntligen säger jag bara !

Sevilla , Otroligt formstarka !

Luis Suárez, 22 åringen spottar in mål för Ajax !


Im Back !

Ledsen för den dåliga uppdaterandet de sista dagarna. Tiden har tyvärr inte funnits till och vill inte delge er dålig information så har skjutit lite på det .

Jag har lite nya ideér med bloggen som jag tänkte styra upp innan månaden är slut.Inga stora förändringar men sidan kommer inte enbart att rikta sig till spel i fortsättningen om det blir som jag tänkt mig.

Kom gärna med förslag i kommentarer också så jag vet vad ni vill läsa :)

Kommer möjligtvis starta upp en spelfond så man kan se ett tydligt resultat hur det går i spelet också !

Får se om det blir något lir ikv , återkommer i sådant fall annars tillbaka imorgon igen.

/ Jensa

Tipsomats Grundare


Morning :)

Aek Athen till 3.75 igår . Smaka på den ni !

Roma levererade och mitt avslag i hockeyn blev x .

Rögle-Luleå spelet höll inte men det andra stod sig bra !

Fredag idag och ska ge er en update lite senare. Hörs då / Jensa

Torsdag med Europa League och Elitserien

Ronaldo var på hugget igår och 3.35 ggr pengarna satt otroligt fint.

Cska levde även dem upp till förväntingarna och slog Besiktas med 2-1 hemma i Moskva. (1.62).

Missräkningen var Atlético som inte lyckades få med sig några poäng hem ifrån Portugal.

Jag varnade även för Bayern-Juve som slutade 0-0. .

Hoppas ni ryggade något av spelen igår och att tippningen går bra för er.

Dagens tips

Säker: Roma-Cska Sofia 1 , 1.30 ggr

Dagens Drag: Rögle-Luleå , Antal gjorda mål över 5.5 till oddset 2 ggr .

Dagens Chans: Aek Athen-Benfica 1, till 3.75 ggr

Dagens Avslag: Modo-Brynäs

Oddsen är från Unibet.

Ha det så bra / Jensa



 Roma vinner ikväll !

 


RSS 2.0