Söndag 28/2 - Överspel i Engelsk Toppmatch

Välkomna tillbaka igen! Hoppas att ni ryggade mig igår då spelet med varningar satt väldigt fint till 1.90 ggr pengarna .

Idag ger jag mig på den engelska högsta divisionen Premier League och ett spel som förhoppningsvis kan ge ett fint klirr i kassan.


Dagens Huvudspel

Totttenham-Everton ( Spelstopp och Matchstart 14:00)

Spel: Över 2.5 mål

Odds : 2.00 ggr pengarna (Unibet)


Motivering


Imorgon tar Totttenham emot Everton hemma på White Hart Lane . Det här är lite av en favoritarena för Everton som vunnit samtliga av sina tre senaste besök. Spurs verkar ha hittat tillbaka till formen och Everton har känts väldigt starka på slutet. I Tottenham saknas Carlo Cudicini, Ledley King, Jonathan Woodgate, Jermaine Jenas och Aaron Lennon . Everton kommer till spel utan en rad olika spelare men vågar inte uttala mig om vilka eftersom jag inte känner mig hundraprocentig om det.
Iaf så tror jag av egen vetskap att det här kan bli en underhållande tillställning med tanke på Tottenhams härliga offensiv mot ett Everton som inte kommer vika sig en tum i den här matchen.
Och känner jag Moyes rätt i hans taktiska dispositioner så kommer han inte ligga på något betongförsvar i den här matchen utan kommer vilja utmana Tottenham ordentligt. Det i sin tur tror jag leder till ett öppet spel och det kan nog bli väldigt "böljande" i den här matchen. Därför trycker jag in keramiken på 2.00 ggr pengarna i eftermiddag. 2-2 ?

/ Jensa @ Tipsomat


Får Pavlychuenko anledning att jubla idag ?


Lördag 27/2 -La Primera och Poletterna ska in !

En härlig lördag framför oss och jag tror mig ha hittat ett dunderspel.

Dagens Huvudspel

Ikväll möter Real Madrid nästjumbon Tenerife på bortaplan. Ett lag som inför det här året tog steget upp i La Primera och som haft en jobbig säsong hitills. Jag hade inte tänkt att gå in på så mycket mer detaljer rörandes det utan tänkte istället fokusera på en motivering av mitt spel nedan.


Tenerife-Real Madrid
Spel: Flest Varningspoäng: Tenerife 
Odds 1.90 (Unibet)



Vad är flest Varningspoäng ?
Det är ungefär exakt som det låter, alltså att det lag som får flest varningar/utvisningar "vinner" , I det här fallet så spelar jag på att Tenerife ska få flest varningar/utvisningar.



Motivering:

Jag älskar sidospel och här tycker jag mig ha funnit ett odds i överkant faktiskt.

Real Madrid kommer ikväll mönstra ett världsklasslag mot ett par okända dussinlirare från semesterön Tenerife.Det kommer först och främst leda till ett kraftigt spelövertag till Real Madrid. Tenerife kommer hamna på efterkälken mot spelare som Ronaldo,Higuain,Kaka. Bara Ronaldo kommer förmodligen kunna fixa 2 gula åt hemmalaget på egen hand. För att spä på det hela så är Real spelarna snällast i hela ligan , (Ja, ni läste rätt) . Los Blancos toppar Fair Play ligan i Spanien, och med det i åtanke tvekar jag inte en sekund på detta spelet . 1.90 är taget alla dagar i veckan !


Detta får bli dagens spel. Jag kommer trycka hårt , Vågar ni rygga ?

/ Jensa @ Tipsomat






Fredag 26/2 - Spara Cashen

Det väldigt tunna utbudet idag gör att jag avstår spel . Siktar på att trycka poletterna imorgon istället !


Återkommer med ideér under natten !

/ Jensa
 


Förlust

Roma gjorde ingen glad idag , nya tag imorgon !

Torsdag 25/2 2010 - Europa League Dubbel

Välkomna tillbaka till Tipsomat!

Ikväll så finner vi ett antal intressanta spel i Europa League , (gamla Uefa-cupen).

Som huvuddrag ikväll så sätter jag ihop en dubbel :

Dagens Huvudspel

Valencia-Club Brugge 1
Roma-Panathinaikos 1

Totalt Odds : 1.28x1.45= 1.86 ggr pengarna
Spelbolag:Unibet

Motivering: För att dra förutsättningarna lite kort inför dessa matcher så slutade bägge lagens första matcher med förlust , Valenica förlorade i Belgien med 1-0 och Roma i sin tur med 3-2 i Grekland. Dessa 2 är alltså returmöten på hemmaplan där båda lagen måste gå för seger.

Valencia: I stort sett ordinarie och med ett härligt flyt i spelet. Slog tillbaka Getafe med 2-1 i måndags och David Villa ser ut att ha hittat målet igen. Räkna med ett kokande Mestalla ikväll.  Med vetskapen om att Valencia måste gå för seger och med publiken i ryggen ser jag inga hinder för att man inte vinner detta.Tillresta fans från Belgien kommer också bidra till att detta blir en härlig inramning. Valencia vinner !

Roma: Den här matchen känns klurig på förhand måste jag säga. Roma har kännbara skador på Pizarro -en spelare som varit riktigt bra i år , målskytten Toni , stjärna Totti samt Julio Sergio. Med dem förutsättningarna och att Pantathinaikos kommer ställa upp väldigt defensivt så känns det lite sådär va ? Men Roma är alltid Roma och i grunden ett mycket bättre lag. Måste poängtera att det inte är några dussinlirare man ställer upp med trots dessa skador.Roma kommer gå in hårt ikväll för sina fans.  Vucinic avgör !

Där har ni mitt spelförslag för idag . Nu jobbar vi in detta !

/ Jens Eklund Tipsomat




Nystart Tipsomat.blogg.se

      Välkomna till nystarten av min tipstjänst Tipsomat.


Nu på Torsdag den 25/2 så är det tänkt att jag ska börja delge er spel igen.

Som vanligt så kommer jag försöka ge er motivering till alla spel och info som känns nödvändig.

Fotboll kommer som vanligt behandlas främst men när spelvärdet ligger i en annan sport så kommer även det att tas upp direkt av Tipsomat.

Som vanligt är det jag, Jens Eklund som står för sidan på egen hand men det kan komma att bli gästinslag också.

Alltså nu på Torsdag så kommer första reken läggas ut här på bloggen. Håll er uppdaterade !

/ Jens Eklund Tipsomat



RSS 2.0