Den perfekta lördagen för en fotbollsälskare

1/2 spel satt igår, St Pauli mäktade bara med 1 mål medans det blev 3-1 till Lazio mot Inter. Det tackar vi för .

Lördagar är väl alltid lite speciella för oss fotbollsälskare . Man kan ju knappast undgå alla frestelser som erbjuds under dagen. En perfekt lördag i min värld inleds med att sova ungefär till tolv , gå upp för att slå en pling till polarna , lägga sina bets på nätet möjligtvis ett stryktips/topptips och sedan slå på tvn hos någon. Man börjar då med 13.40 matchen i England som kan variera väldigt kraftigt när det kommer till vilka som spelar. Man har köpt massa gott till och man beställer mat som man får hemkört av någon pizzakille.
Framåt 16 tiden så börjar då det som nästintill är heligt , "Tipslördag" . Försnack och sedan brakar festligheterna loss med massa matcher man kan zappa mellan . Är det en riktigt bra lördag så spelar mitt kära Spurs på hemmaplan och vinner rätt komfortabelt också. Eftersom mina kompisar stöder lite olika lag i form av West Ham ,Atletico Madrid ,Pool och Arsenal kan det ibland uppstå lite problem när vi ska se på en match. Spelar tex West Ham hemma så kan Jakke vara väldigt väldigt noga med att det inte ska "zappas" något och kolla resultat om det nu inte är så att dem ligger under i halvtid med 0-3 , vilket kan hända ibland ;) .
Efter 16 matcherna så drar ju både Serie A och La Primera igång. Man slötittar lite på det innan man börjar förfesta och sen kör krogen. Det är en fulländad lördag sett med fotbollsögon !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0